Halva priset på medlemskap för 2019!

Under årets sista kvartal halverar vi priset på årets medlemskap. Du betalar 50% av årsavgiften för 2019, sedan debiteras du automatiskt årsavgiften för 2020 den 1 januari.

Som medlem får du tillgång till nätverkets interna kommunikation och blir bjuden till regelbundna nätverksträffar i Stockholm. Dessutom får du reducerat pris på alla evenemang arrangerade av föreningen, och får möjlighet att själv påverka på årsmötet och medlemsmöten. Vi uppmuntrar lokala initiativ och det finns möjlighet att söka pengar för att arrangera t.ex. föreläsningar. Föreningen är beroende av medlemsavgiften för att genomföra årets verksamhetsplan. Våra utgifter inkluderar bland annat flygbiljetter för internationella forskare, licens för filmvisningar och avgifter för att driva den här hemsidan.

Många psykedeliska substanser är idag olagliga i Sverige och runtom i världen. Föreningens verksamhet drivs inom ramen för svensk lagstiftning. Vi avråder från bruk av psykedeliska substanser och uppmanar ingen till att begå lagbrott. Även diskussioner om rekreationellt bruk och narkotikapolitik faller utanför organisationens syfte. 

Medlemskapet gäller per kalenderår och kostar 300 kr (150 kr sista kvartalet). Studenter och låginkomsttagare betalar 200 kr (100 kr sista kvartalet). Personuppgifter hanteras i enlighet med vår integritetspolicy. Att registrera sig som medlem innebär att du aktivt samtycker till vår behandling av de personuppgifter du lämnat och vår integritetspolicy.
Har du en fråga om integritet? Kontakta oss!

Bli medlem genom att välja medlemsavgift nedan och fyll i formuläret på nästa sida.