Back to All Events

Psykedelisk pub Uppsala

  • William's pub 5 Åsgränd Uppsala, Uppsala län, 753 10 Sweden (map)

Avsluta Psykologidagen 2019: Mässa med att närmare lära känna representanter för Nätverket och vad vi gör för att främja psykedelisk vetenskap i Sverige.
Vi är intresserade av att träffa personer med olika bakgrunder som delar ett gemensamt intresse för forskning kring psykedeliska substanser. Vi kommer berätta och diskutera vad som händer under året. Vi vill gärna höra dina önskemål och synpunkter!

Nätverket för psykedelisk vetenskap arrangerar under året återkommande pubkvällar, öppna för såväl medlemmar som ickemedlemmar. Syftet med pubkvällarna är att i en informell miljö knyta kontakter och diskutera framtida projekt inom föreningen och forskning.

Vi ses från kl kl 17 på Williams Pub.

Later Event: March 24
Årsmöte 2019