Back to All Events

Så du vill forska inom psykedelisk vetenskap?

  • Göteborgs universitet 405 30 Göteborg Sverige (map)

Allt fler världsledande universitet undersöker den terapeutiska potentialen hos psykedeliska substanser. Många svenska forskare och studenter har också inspirerats av utvecklingen. Samtidigt är fältet ännu i sin linda, och det saknas självklara vägar för att bidra till utvecklingen.

Under detta panelsamtal i samband med Vetenskapsfestivalen Göteborg utforskar vi tillsammans med etablerade forskare inom psykedelisk vetenskap hur du som student eller examinerad kan närma dig fältet! Samtalet modereras av Filip Bromberg, leg. psykolog och ordförande i Nätverket för psykedelisk vetenskap.

Evenemanget äger rum på Göteborgs universitet, Pedagogen, hus A, sal AK2 137.

Du vet väl om att NPV anordnar flera arrangemang under Vetenskapsfestivalen?
Ett psykedeliskt avsnitt i svensk historia
Mendel Kaelen: Musik och psykedeliska substanser vid depression
David Erritzoe: Vad gör psykedeliska substanser med hjärnan?

ℹ Missa inte att följa NPV på Facebook eller att bli medlem på vår hemsida: psykedeliskvetenskap.org/medlem